Betting på nätet har blivit mycket populärt de senaste åren. Idag kan du i stort sett spela på vad du vill eftersom spelbolagen erbjuder odds på det mesta. Det är inte längre bara sport som du kan satsa på utan även valkampanjer och andra evenemang.

Om du inte har spelat på nätet förr så är det dags att du får upp ögon för de möjligheter som internet erbjuder. Du får tillgång till hundratals olika spelbolag som du i lugn och ro kan sitta och jämföra. Vissa har specialiserat sig på olika sporter exempelvis fotboll. Då kan du satsa på matcher i mindre kända ligor och i lägre divisioner. Kul om du har ”ovanligt” favoritlag eller kanske ett lokalt lag som du håller på.

Nästan samtliga sidor lockar med någon form av bonus när du registrerar dig hos dem. Det är naturligtvis trevligt, men ingenting som du ska låta styra ditt val. Det är viktigare att sajten är lättnavigerad, hanterar pengar på ett säkert sätt och erbjuder ett utbud som passar dig som spelare. Bonusen är en oftast engångsföreteelse, men att hitta din favoritsajt kan vara ovärderligt för dig som spelare.

Här får du lite tips på pålitliga spelsajter som du kan kolla in närmare:

Betsson är en välkänd sajt med stort utbud och höga odds. Betsson utsågs till årets sport- och spelsajt 2006 av Internetworld. Betsson har en nytänkande spelbörs där de är spelarna tillsammans som bestämmer oddsen. Inga giriga bookmakers. Betsson erbjuder spännande välkomsterbjudanden för dig som är ny kund, du kan ta del av dem på www.betsson.com

Betway har ett stort utbud av traditionell sport och spel. Men man är även innovativa och du kan exempelvis spela på vilken dag som den första snön faller och vem som går segrande ur en deltävling i Melodifestivalen. Livebettingen på Betway tillhör också de absolut bästa inom spelvärlden.

Bet365 har bra odds, stort utbud och utmärkt live-betting. De är även ett av de spelbolag som har kommit längst inom streaming, och många gånger kan du följa hur det går för ditt favorittippade lag framför skärmen.

Expekt är en svensk spelsajt som är mycket populär. Till sin hjälp har de bland annat den fotbollslegenden Glenn Strömberg och hockeygalningen Niklas Wikegård, som tipsar om spel och lag. Expekt har växt kraftigt de senaste åren och har numera 1 miljon registrerade spelare.

Ladbrokes är brittiskt och världens äldsta spelfirma som grundades redan år 1886. Numera har Ladbrokes över 3 miljoner kunder och de erbjuder ett enormt utbud av olika spel. Du kan spela på såväl vanliga som ovanliga sporter och dessutom erbjuder Ladbrokes odds på politik, kändisar, musik och mycket annat. Företaget jobbar mycket aktivt med att säkerställa ett tryggt spelande för dig som kund.

Svenska Spel är lite av en klassiker i sammanhanget som naturligtvis inte kan förbigås. För den som gillar traditionellt spel såsom stryktips, måltips och Lotto så är Svenska Spel ett givet val. Många spelexperter inom olika områden är knyta till sajten och du får gott om tips.

Unibet är en av de större och mer pålitliga spelsajterna. Här kan du hitta ett enormt utbud av fotboll i form av olika ligor och divisioner. Du kan spela på klubbar i Peru, Egypten och Australien, som du inte visste fanns. Men Unibet är inte bara fotboll utan har ett digert utbud av andra sporter. Kort sagt är Unibet den i närmaste kompletta spelsajten för sport. Spela på Unibet och få 1000 Kr i bonus – besök www.unibet.com >>>